Écht aandacht voor mooi haar en een gezonde hoofdhuid 

Ik ben het liefst bezig met het maken van mooie en kwalitatieve haarkleuringen, een coupe die helemaal past bij jou en met intensieve behandelingen voor glanzend en glad haar. De basis voor gezond haar, is een gezonde hoofdhuid. Daar besteed ik dan ook met liefde écht aandacht aan, zodat jij kunt genieten van jouw mooie en gezonde haar.  

Specialisaties

Scalp & Head Spa

Heb jij een vervelend hoofdhuidprobleem zoals jeuk, schilfers of haaruitval? Ga voor een Boost your scalp Spa of kies voor ontspanning met de Relax your head Spa. 

Kleur

Van asblond naar kastanjebruin en van een mooie kopertint naar een diep rode kleur. Er is zo ontzettend veel mogelijk op het gebied van haarkleuring, samen komen we er wel uit!

Balayages

Wil jij ook een mooie Balayage? Deze haartrend is inmiddels tijdloos. Bij een Balayage worden er ‘’vegen’’ in het haar aangebracht wat een natuurlijk effect geeft.

Shine & Care

Bij Color&Care by Patricia zijn er verschillende behandelingen en producten om van je pluizige, droge en doffe haardos af te komen. Ik geef je graag advies welke behandeling past bij jouw wensen en verwachtingen.

Cut & Styling

Voor een strak en mooi geknipt kapsel ben je bij mij aan het juiste adres. Je haar wordt gewassen incl. een heerlijke hoofdhuidmassage en een treatment, geknipt, geföhnd en gestyled zodat jij weer met een fris koppie de deur uit loopt!

Color corrections

Heeft je haar verschillende tinten, opvallende vlekken, banen of strepen, of is de kleur die je ooit hebt laten verven niet meer mooi? Door middel van een Color Correction geef ik jou weer een mooie en gezonde look.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Voor een adviesgesprek, knipbehandeling of uitgroei kleurbehandeling boek je gemakkelijk online je afspraak. Wil jij een grote kleurbehandeling of Shine&Care behandeling? Deze zijn ALLEEN telefonisch of via WhatsApp te boeken.