Color&Care By Patricia staat voor…
Écht aandacht voor een gezonde hoofdhuid en mooi haar.

Ik ben eigentijds, luister goed naar jouw wensen, ik ben toegankelijk en sta voor kwaliteit. Ik volg zeer regelmatig trainingen en cursussen en ben hierdoor altijd op de hoogte van de nieuwste kleuringen, kniptechnieken en hoofdhuidbehandelingen. 

De gezondheid van jouw haar en hoofdhuid staat bij mij voorop!  

De juiste haar- en hoofdhuidverzorging is onwijs belangrijk! Daarom werk ik alleen met de beste producten van OWAY (natuurlijk & biologisch), MOWAN en Brazillian Bond Builder. Met alle liefde zal ik je hierover adviseren zodat jij de juiste verzorging thuis kunt voortzetten. Zo kun jij zo lang mogelijk genieten van jouw mooie kleur en gezonde hoofdhuid! 

Ik gun je graag dat momentje voor jezelf in de salon en maak het je graag comfortabel. 

Met de Boost your scalp Spa treatments behandelen we hoofdhuidproblemen zoals jeuk, schilfers en haaruitval in combinatie met een ontspannen ervaring. Alleen ontspannen kan ook, met de Relax your head Spa treatment. De natuurlijke en biologische producten van OWAY op basis van o.a. kruiden, klei en etherische oliën versterken de beleving van jouw unieke behandeling. 

Heb je een afspraak voor een knipbehandeling? Na het adviesgesprek gaan we het haar wassen met een passende shampoo met een heerlijk ontspannende hoofdhuidmassage en een treatment op maat incl. een heerlijke warme handdoek. 

Ook na de kleuring, die ik altijd op maat maak voor jou en jouw haartype, ga je even lekker zen met een heerlijke hoofdhuidmassage en een ontspannen en persoonlijke treatment met ook weer die heerlijke warme handdoek. 

Écht aandacht voor…

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Voor een adviesgesprek, knipbehandeling of uitgroei kleurbehandeling boek je gemakkelijk online je afspraak. Wil jij een hoofdhuidbehandeling, grote kleurbehandeling of Shine&Care behandeling? Deze zijn ALLEEN telefonisch of via WhatsApp te boeken.

Adviesgesprek

Er zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden qua hoofdhuidbehandelingen, kleuren en kapsels, maar wat past nu toch bij jouw haartype of hoofdhuid? Boek je adviesgesprek en we komen er samen uit! Ook bespreken we de tijd- en prijsindicatie door. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en heb ik tijdens de afspraak alle tijd en aandacht om jouw haar mooi te maken of jouw hoofdhuid de verzorging te geven die hij nodig heeft. 

Heb je ideeën? Breng ze mee!

Behandelingen & Tarieven

Benieuwd naar mijn complete aanbod aan behandelingen en bijbehorende tarieven? 

Ervaringen van tevreden klanten

Inmiddels kom ik al een aantal jaren in de salon, en zijn we vele modellen en vooral kleuren verder! Patricia denkt altijd met me mee, als ik weer iets totaal anders wil of komt zelf met leuke ideeën wat ze denkt dat mij goed zal staan. Altijd loop ik blij de salon uit, en nog belangrijker, ook wanneer ik mijn haar zelf thuis in model breng, zit het altijd goed!
Qua verzorging van mijn haar thuis maak ik ook altijd gebruik van haar fijne producten en kan ik zelf mijn kleur mooi houden. Buiten het feit dat ze onwijs goed knipt, altijd meteen snapt wat ik deze keer weer met mijn haar wil, is het ook een superfijn persoon! Je bent een topper!

Esther

Ik kom nu 2 jaar bij Patricia in de salon nadat mijn thuiskapster ermee stopte.
Patricia neemt mijn wensen en vragen over model, kleur, behandeling en styling (passend bij mijn haarstructuur) erg serieus.
Ik merk aan Patricia dat ze ervan geniet om mee te denken, te adviseren en de klant een “Me-time moment” wil geven bij haar in de kappersstoel.
Toen Patricia vertelde dat ze voor een nieuw concept gaat met meer focus op de dames, het kleuren, het behandelen en verwennen stond ik daar niet van te kijken.
Color&Care zegt alles denk ik…

Femke

Thuiskomen bij je kapster! Zo voelt het wanneer ik bij Color&Care binnen stap.
Ruimte voor een praatje, een kopje thee of koffie en een leesblad maar vooral moment voor jezelf. Patricia voelt goed aan wanneer je zin hebt in een praatje of wanneer je gewoon lekker relaxed wil zitten.
Nu helemaal met de extra verzorging en verwennerij die je erbij krijgt. Als je het hebt over het kleuren, je haartype ( en ik heb echt droog haar) Patricia weet wel wat goed is voor je haar, welke kleur het beste bij je past.

Marion