Scalp & Head Spa

Heb jij een vervelend hoofdhuidprobleem zoals jeuk, schilfers of haaruitval? Ga voor een Boost your scalp Spa of kies voor ontspanning met de Relax your head Spa. 

Boost your scalp Spa treatment 

Heb jij een hoofdhuidprobleem zoals jeuk, schilfers of haaruitval  en wil je daar graag vanaf? Met de Hair & Scalp microscoop onderzoeken we samen de conditie van de hoofdhuid en haarlengtes. 

Zo zien we direct welk hoofdhuidprobleem er aangepakt dient te worden. Aan de hand hiervan stellen we een behandelplan op.  

Daarnaast is het ook ontspannen en genieten van je behandeling, want bij een eerste behandeling (Boost your scalp Spa) word je hoofdhuid verwend met een heerlijke kruiden treatment. Deze wordt aangepast op wat de hoofdhuid nodig heeft, en daarnaast ontvang je verschillende hoofd-, nek- en schoudermassages. We sluiten af met een stoombehandeling en voedende haartreatments.  

De vervolgbehandelingen (Scalp Boosters) bestaan uit onderzoek met de Hair & Scalp microscoop om de verbetering in beeld te brengen, een grondige hoofdhuidreininging met hoofdhuidmassage en passende kruidenpeeling gericht op jouw hoofdhuidprobleem.  

Een hoofdhuidprobleem is helaas vaak niet in 1 sessie opgelost. We gaan voor een gezonde hoofdhuid op lange termijn en dat vraagt tijd. Voor het beste resultaat ga je voor een Boost your scalp Spa package (3 of 6 behandelingen in kuurvorm die ik tijdens de intake met je bespreek).  

Daarnaast is OWAY thuisverzorging essentieel als je langdurige verbetering wilt zien. Daarom zijn de Boost your scalp Spa packages inclusief 2 producten voor thuisonderhoud afgestemd op jouw behandeling. Daarnaast wil ik je graag na 3 maanden terugzien voor een check, ook dit is inclusief. 

Relax your head Spa treatment  

Wil je even pure tijd voor jezelf? Je even heerlijk laten verwennen en gelijk een grondige reiniging (detox) voor je hoofdhuid? 

Boek dan een afspraak voor een HeadSpa. 

We starten de behandeling met het in beeld brengen van de hoofdhuidconditie met de Hair & Scalp microscoop. Dan starten we met het grondig reinigen van de hoofdhuid door middel van een scalp peeling. Een heerlijke hoofd-, nek- en schoudermassage zorgen dat je even lekker wegzakt, je haarverzorging trekt in tijdens de stoombehandeling en ondertussen krijg je een ontspannende handmassage. 

Alle hoofdhuidbehandelingen (Scalp & Head) worden ondersteund door de mooie natuurlijke biodynamische en fair trade producten van OWAY 

Duurzame luxe op organische wijze.  

En ze zijn inclusief drogen, modelföhnen tegen meerprijs.

Voor een adviesgesprek, knipbehandeling of uitgroei kleurbehandeling boek je gemakkelijk online je afspraak. Wil jij een grote kleurbehandeling of Shine&Care behandeling? Deze zijn ALLEEN telefonisch of via WhatsApp te boeken.

OWAY treatments

Purifying Treatment  

(hoofdhuid met roos/schilfers) 

Heb jij last van je hoofdhuid waarbij je jeuk ervaart?  

Zijn er losse schilfers in het haar zichtbaar?  

Of juist roos wat vastgeplakt zit aan de hoofdhuid?  

De Purifying Treatment met o.a. een kruidenpeeling is op basis van zuivere tijm die met zijn antimicrobiële en antiseptische eigenschappen ervoor zorgt dat de  hoofdhuid wordt gekalmeerd en gezuiverd. 

Rebalancing Treatment  

(vette hoofdhuid) 

Voelt jouw hoofdhuid plakkerig aan wanneer je er met je vingertoppen op drukt? 

Word jouw haar erg snel vet na het wassen? Bijvoorbeeld al op de tweede dag? 

Met de Rebalancing Treatment is een vette hoofdhuid goed te behandelen. Door een behandeling met witte amazone klei en zuiverende salie wordt de talgproductie genormaliseerd en de huid diep gereinigd. 

Soothing Treatment  

(gevoelige/beschadigde huid)  

Ervaar je veel jeuk op jouw hoofdhuid? 

Voelt je hoofdhuid gevoelig of strak aan? 

Of is je hoofdhuid rood, geirriteerd of beschadigd? 

Om de balans te herstellen is het van belang om je hoofdhuid met zo delicaat mogelijke producten te behandelen. De Soothing –treatment geeft verlichting en ontspanning van de hoofdhuid, heft ontstekingen op en herstelt de huid met essentiële oliën en biologische Aloë Vera.  

Hair-Loss Treatment  

(haar uitval/dunner wordend haar) 

Ervaar jij dunner wordend haar? 

Al een langere tijd veel haaruitval? 

Of wellicht acute haaruitval? 

Dit is een gevoelig probleem, vooral bij vrouwen. Het heeft ook een grondige diagnose nodig omdat dit probleem verschillende onderliggende oorzaken kan hebben. Op basis hiervan stellen we een specifiek behandelplan op, waarbij Groene Koffie en biologische Paardenkastanje extract zorgen voor een stimulerend effect op de celstofwisseling, reactivering en versterking van de haarzakjes.