Shine & Care

Bij COLOR&CARE BY PATRICIA zijn er verschillende behandelingen en producten om van je pluizige, droge en doffe haardos af te komen. Weerbarstige haren zorgen ervoor dat je haar er droog en dof uit ziet. Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat je haar weerbarstig, pluizig en droog is. Een van de meest voorkomende is dat jij niet de juiste verzorgingsproducten gebruikt maar soms is je haarstructuur gewoon zo vervelend en kun je dat alleen oplossen met een bijpassende behandeling.

Welke “anti-pluis” behandeling we gaan doen hangt af van jouw wensen en verwachtingen. Plan daarom voorgaand aan deze behandeling een adviesgesprek, dan komen we er samen uit! Ook bespreken we de tijd- en prijsindicatie door. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en heb ik tijdens de afspraak alle tijd en aandacht om jouw haar mooi te maken.

Voor een adviesgesprek, knipbehandeling of uitgroei kleurbehandeling boek je gemakkelijk online je afspraak. Wil jij een grote kleurbehandeling of Shine&Care behandeling? Deze zijn ALLEEN telefonisch of via WhatsApp te boeken.

Shine & Care behandelingen

Anti-frizz

Met de anti-frizz behandeling is het ongewenste pluizige-effect van steil, golvend of krullend haar beter te handelen, tot 70 dagen lang. Met deze behandeling behoud je je krul, al kan de sterkte van je krul in sommige gevallen iets afnemen.

Volume reducerend

Met deze behandeling maken we het haar wat minder volumineus. Speciaal voor wie haar natuurlijke slag of krullen wil behouden maar op een zachte wijze onder controle wil houden, tot wel 70 dagen!

Natuurlijk steil haar

Er zijn maar weinig mensen met super steil haar. Wil je dat niet? Dan ga je voor deze behandeling, voor natuurlijk steil haar. Heb je krullen? Dan krijg je een wat natuurlijke valling in het haar. Deze behandeling is incl. een Home Care Kit. Je behoudt zo’n 90 dagen mooi glad en glanzend haar.

Perfect steil haar

Steil zoals met de steiltang steil. Doordat het haar zo ontzettend mooi steil is weerspiegeld de lichtval op het haar, daardoor krijg je een fantastische glans over het haar Ook deze behandeling is incl. een Home Care Kit. Dé behandeling voor perfect glad haar, voor meer als 90 dagen!

Keratine behandeling

Ook dit is een gladmakende behandeling die je structuur wat kan aanpassen, met een mooi glanzend en pluisvrij resultaat voor 4-5 maanden. Incl. verzorgende shampoo.

Diamond blow dry

Een super snelle service met een mooi glanzend resultaat voor voor minimaal 14 dagen.

Heb je een feestje? Of wil je even wat extra met de feestdagen? Deze snelle behandeling is heel goed te combineren met een kleurbehandeling maar kan natuurlijk ook op zichzelf geboekt worden. Voor half lang en lang haar.            

                              

Split-end treatment

Deze speciale treatment vult je gespleten en breekbare haarpunten op en maakt ze mooi glad. Heel fijn voor haren die makkelijk afbreken terwijl jij het graag wat langer laat groeien. Resultaat; mooi gladde en sterke haarpunten voor 4 weken. Deze behandeling is een heel mooie combi met een knip en/of kleurbehandeling.

Brazilian bond – Haarherstellende behandeling

Deze fantastische behandeling verbetert je haar aanzienlijk! Speciaal voor droog, poreus en beschadigd haar; het versterkt de haarvezels, doordrenkt het met vocht en sluit de haarschubben zodat de hydraterende ingrediënten 12-16 wassingen hun werk kunnen blijven doen. Ideaal als onderhoudsbehandeling voor een kleuring of een keratine behandeling.