Cut & Styling

Wil je een strak en mooi geknipt kapsel? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Tijdens de behandeling kijk ik altijd naar de kwaliteit van het haar, je gezichtscontouren en de structuur van het haar. Zo weet ik zeker dat jouw gewenste kapsel ook bij je past en mogelijk is.

Vervolgens wordt je haar gewassen en krijg je een heerlijke en relaxte hoofdhuidmassage. Na deze massage breng ik een op maat gemaakte treatment aan en wordt er een heerlijk warm handdoekje om het haar gewikkeld zodat jij nog even heerlijk ontspant en je treatment goed zijn werk kan doen. Daarna wordt het haar in het door jou gewenste model geknipt, geföhnd en/of gestyled met de kwalitatieve haarproducten van Eleven Australia. Met stylen bedoel ik golvende lokken, funky finish, beachy waves, stijl haar of glad gepolijst, net wat jij wilt.     

Voor een adviesgesprek, knipbehandeling of uitgroei kleurbehandeling boek je gemakkelijk online je afspraak. Wil jij een grote kleurbehandeling of Shine&Care behandeling? Deze zijn ALLEEN telefonisch of via WhatsApp te boeken.