Color Corrections

Heeft je haar verschillende tinten, opvallende vlekken, banen of strepen, of is de kleur die je ooit hebt laten verven niet meer mooi? Is jouw haarkleur door meerdere kleuring erg donker geworden of heeft een kleur niet goed uitgepakt? Door middel van een Color Correction geef ik jouw weer een mooie en gezonde look.

Deze behandeling is vaak intensief en maatwerk. Ik zal er alles aan doen om de gewenste kleur die jij voor ogen hebt in één sessie te realiseren, maar houd er rekening mee dat dit niet altijd mogelijk is. Het kan zijn dat er eerst een herstelbehandeling nodig is om je haar weer in de juiste conditie te krijgen. Om daarna je haar in goede conditie te houden is het erg belangrijk om hierna je haar alleen maar met de juiste haarproducten te verzorgen. Daarover krijg je een uitgebreid advies.

Tijdens de Color Correction, wordt er in het kleurpapje een B3 bonder toegevoegd. B3 zorgt ervoor dat je haar tijdens de kleurbehandeling niet verder beschadigt.

Voor een adviesgesprek, knipbehandeling of uitgroei kleurbehandeling boek je gemakkelijk online je afspraak. Wil jij een grote kleurbehandeling of Shine&Care behandeling? Deze zijn ALLEEN telefonisch of via WhatsApp te boeken.